Speltips 22 November 2014

Dags för toppligorna i Europa att dra igång igen efter ett landslagsuppehåll och vi hittar en rejäl lista med matcher att kunna välja och vraka mellan! Jag väljer att rikta min blick mot Spanien där Real Madrid ska erövra tre nya poäng! Betting på fotboll.

Det laget Madrid har skaffat sig på den sista tredjedelen är av sällan skådat slag!

Ronaldo,Benzema,Bale,Kroos,James,Isco med flera. Det är nästan så man får nypa sig i armen när man ser dom regerande europamästarna lira boll! Denna säsongen har man inlett på ett imponerande sätt med fina skalper både i ligan och Champions League! Man har ett snitt på 3.82 gjorda mål per match och på bortaplan snittar man otroliga 4.20 mål per match!

Skickliga motståndare

Om man då kollar på kvällens motstånd tillika hemmalaget som är Eibar så ser man ett väldigt tekniskt skickligt lag men med spelare som kanske är lite för klena och inte riktigt orkar med att hålla uppe tempot i 90 minuter varje match. Senast hade man 0-1 i halvtid borta mot Malaga som man sedan tappade till en 2-1 förlust i slutminuterna, det var ett exempel på att orken tryter rätt snabbt i andra halvlek!

Om man kollar på hemmaspelet denna säsong så har man endast 1 förlust på 5 matcher vilket får anses klart godkänt av nykomlingen, dock har man bara 1 seger. Det som är det stora frågetecknet för nykomlingslaget denna säsongen är defensiven, ibland ser det ut som en hönsgård längst bak och man har stora problem att kommunicera med varandra, och till denna matchen har man ett rejält avbräck i att man saknar ordinarie mittbacken Raul Navas.

Det kan bli tufft att hålla tätt mot världsstjärnorna i Madrid och jag lirar utan att tveka!

Det får krävas ett mirakel för att Eibar ska lyckas plocka poäng här!

Lira Real Madrid Över 2.5 Mål!

V75 körs denna veckan i Oslo, Norge på deras travbana Bjerke!

Denna veckan är det alltså dags för landskamper mellan Sveriges och Norges bästa hästar och det är givetvis som vanligt extremt intressant!

Jag väljer att lyfta fram en svensk häst ifrån Skåne som i sina 2 senaste lopp efter lång vila sett smällfin ut!

Nummer 3 Fascination väljer jag att lira plats på, en rejäl märr som efter lång vila sett rejäl ut i sina två lopp, senast mötte hon Stoeliten i Sverige och slutade då femma efter att ha enkelt tagit hand om ledningen för att sedan släppa till loppets andrahandsfavorit, sedan såg aldrig den vackra skånskan dagens ljus och hade gott om krafter kvar i mål! Nu vankas det Gulddivision och det kan nog vara det sämsta gulddivisionsloppet som körts i år!

Körande Johnny Takter kommer enkelt ta hand om ledningen här och jag tror nog han väljer att köra i ledningen denna gång! Dock väljer jag att lira plats på denna donnan!

LIRA PLATS!

Relevanta nyheter

Lämna ett svar