Jack and the Beanstalk Slot

Spela Jack and the Beanstalk Slots

Det finns verkligen inga priser för att kunna gissa temat bakom detta Net Entertainment slots-spel. Jack and the Beanstalk (sv. Jack och Bönstjälken) baseras på den brittiska sagan om en ung pojke som bor med sin mamma. Ett kul casinospel med roliga funktioner.

En dag när han accepterar magiska böner i utbyte mot en ko så planterar Jack bönorna och de växer till en gigantisk bönstjälk. Jack rånar sedan de rika från en gigant som bor högst upp på bönstjälken som sedan börjar jaga honom. Jack lyckas sedan döda giganten genom att hugga ned bönstjälken.

Ja, det är långsökt, men det är vad du kan vänta dig från typiska sagor. Som tur var är slots-spelet långt ifrån det!

Så spelar du Jack and the Beanstalk-spelet

3D-versionen av detta spel är mycket roligare för vuxna. Du börjar med att välja en insats i mynt, allt från £0,01 upp till £0,50. Du kan satsa högst 10 mynt per linje vilket gör att Hack and the Beanstalk-spelet har ett minibelopp på £0,01 och maxbelopp på £100 per spin.

De höga spelkortsikonerna är de lägst betalande symbolerna i spelet, där var och en av dem dras på ett “bönstjälkande” sätt. Det bästa du någonsin kan få här är 100 mynt för 5 ess. Mer givande symboler inkluderar en skadad vattenkanna, ökänd yxa, en get, den hemska tvåskalliga jätten och självklart, gamla Jack han själv. Matcha 5 Jack-ikoner så får du hela 1,000 mynt i lön!

Bonusfunktioner i Jack and the Beanstalk

Den mystiska skattekistan är scatter-symbolen i detta spel. Som många andra Net Entertainment scatter-symboler så ger de free spins om tillräckligt många av dessa syns på hjulen. Tre eller fler scatter-symboler ger dig 10 free spins. Om du får tre eller fler scatters under dessa free spins-rundor så får du fem ytterligare free spins att köra. Dessa free spins har samma insats som du använde i vanliga spelet.

Wild-symbolen

Wild-symbolerna i detta spel heter Walking Wild-ikoner. Wild-ikonen representeras av Jack and the Beanstalk-loggan. Varje gång en wild syns så sker en re-spin med wild rörandes över ett hjul till vänster. Så länge wild finns på hjulen så fortsätter re-spins att ske samtidigt som alla symboler börjar vandra från ett ställe till vänster.

Alla wild-vinster betalas ut i tre gånger vinsten och de kan ersätta alla symboler inklusive scatter- och bonusikonen. Wild-ikonen kan också dyka upp under free spins-bonusrundan. Wild-ikonen kan också ta formen som Jacks tre olika skatter; pengapåsen, gyllene hönan och gyllene harpan.

Skattesamlingen

Femte hjulet kan innehålla nyckelsymboler i form av en nyckel. Denna bonusikon kommer att skapa en av tre olika skattbonusar när tillräckligt många av dessa syns på hjulen, dock bara under free spins-rundorna. Hitta 3 nycklar så kommer en wild att synas på skärmen med 2 pengapåsar.

Om du hittar 6 nycklar får du 3 gyllene hönor och hittar du 9 så får du en gyllene harpa. Dessa tre bonusfunktioner ger dig otroligt stora vinster.

Jackpot i Jack and the Beanstalk

Du kan vinna en total jackpot på 600 000 mynt i detta icke-progressiva jackpot-spel. Det bästa sättet att vinna en sådan jackpot är att ha all världens tur på din sida och få alla hjulen rätt under free spins-rundorna så du får den expanderande wild gyllene harpsymbolerna. Kom ihåg dock; detta är ingen enkel uppgift.

Övrigt om Jack and the Beanstalk

Det finns mycket jag älskar med detta spel. Grafiken är superb, vilket du såklart förväntar dig av ett 3D-baserat slots-spel. Ljudet är också rätt trevligt. Men vad som gör detta spel mycket roligt dock, är alla wilds och free spins som du kan få.

Jag ska vara helt ärlig;

Net Entertainment har inte snålat på detta spel då de höga spelkortsikonerna kan ge dig schyssta utbetalningar, speciellt om du spelar med låga insatser. Om du däremot vill vinna stora vinsten så är din bästa chans att få free spins, bonusar och expanderande wilds. Detta är inte enkelt, men om det vore det, så skulle ju alla spela detta, eller hur?

Allt som allt så har Net Entertainment släppt ett riktigt praktexempel här och till skillnad från sagor så passar denna Jack and the Beanstalk-version vuxna klart mycket bättre än barn!

Relevanta nyheter

Lämna ett svar